2f4e15441c80c1be96601a0660f9c0c1748f8244248b7470647c03d82fb4379773fea5fd

GEneratie lens

voor organisaties die leren

Verandering is blijvend

Als organisatie beweeg je continu mee met de ontwikkelingen in jouw werkveld. Geldt dat ook voor jouw medewerkers? Zijn ze moe van ontwikkeling en verandering of reageren ze met energie? Wij geloven dat je veranderkracht kunt stimuleren en daarmee jouw innovatieve vermogen als organisatie vergroot. Meerdere samenwerkende generaties op de werkvloer zijn hierin juist waardevol. Vanuit onze kennis en ervaring adviseert en faciliteert Generatie Lens dit proces. 

Organisatie

Maak leren en vernieuwen een duurzaam onderdeel van je organisatiecultuur.

Team

Leer de input van iedere generatie te herkennen en waarderen.

Individueel

Rust jouw leiders toe de generaties te kennen, verstaan en verbinden.

Is het een uitdaging om een lerende
houding bij je medewerkers te creëren?

Denk aan de 60er die richting zijn pensioen gaat en niet langer wil innoveren. Of de 20er die sneller wil innoveren dan waar de organisatie toe in staat is. De 40er die zich wil blijven ontwikkelen, maar niet weet of dat in de hoogte of in de breedte moet zijn. Vier generaties die samenwerken binnen jouw organisatie. En aan jou de uitdaging om leren als collectief binnen de complexiteit van vier samenwerkende generaties vorm te geven.

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kan op heel veel plekken starten met het creëren van een lerende omgeving die bijdraagt aan de veranderkracht van je medewerkers. Dat kan beginnen bij jou als leider, bij het gesprek in het team of bij organisatieprocessen. Waar begin jij?

Organisatiescan

Een organisatiescan met advies en interventiemogelijkheden.

Teams in verandering

De communicatie- en veranderkracht van jouw team versterken.

Leiderschapscoaching

Wij helpen jou om leiding te geven aan medewerkers met veranderkracht.

Game of Generations

Een interactieve generatieworkshop met verrassende spelvormen.

Over Hanneke en Yvonne

Generatie Lens is een samenwerking van twee ondernemers: Yvonne Hogt en Hanneke van der Meer. Beiden ervaren trainers en adviseurs, met passie voor leren en ontwikkelen. Hun ervaring stamt uit de branches onderwijs, zorg, welzijn en non-profit.
Allebei zijn ze geraakt door de zichtbare worsteling van samenwerkende generaties in organisaties. Daardoor zijn ze op zoek gegaan naar hoe paradigma’s van generaties verschillen en hoe dit leren, samenwerken en veranderen in beïnvloedt.
Met hun opdrachtgevers onderzoeken Hanneke en Yvonne hoe veranderkracht en lerend vermogen in elke organisatie geoptimaliseerd kan worden. 

Onze aanpak

Wij zien dat ieder mens meerdere onbewuste brillen draagt. Brillen die zijn gevormd door onder andere tijdgeest, persoonlijkheid en communicatiestijl. Deze lenzen beïnvloeden hoe je als mens en als organisatie samenwerkt, ontwikkelt en verandert. Wij maken die lens helder.

Onze methodiek

Wij werken aan de hand van de methodiek Waarderend Onderzoeken: co-creatie van duurzame en positieve verandering. Met diverse interventies versterken we de al aanwezige veranderkracht en vergroten we het leervermogen. Wij maken leren en veranderen aantrekkelijk.

Ons unieke kader

Wij combineren kennis over leren en veranderen met onze kennis over generaties. We komen langszij en geven met diverse lenzen zicht op de veranderkracht van  jouw organisatie.  Wij maken leren eenvoudig en toegankelijk voor elke generatie.

Schrijf je in voor onze e-news

3 keer per jaar sturen we inspiratie over leren, generaties en samenwerken

“Wil je als leidinggevende of HR-professional beter kunnen inspelen op de diverse generaties in je organisatie? Dan kan ik een training van Generatie Lens zeker aanbevelen. Met een aantal Noloc-loopbaancoaches hebben wij Yvonne en Hanneke uitgenodigd om ons mee te nemen in de wereld van de millennial. Theoretische achtergronden werden gecombineerd met praktische voorbeelden. Als duo vullen zij elkaar zeer goed aan. Ze zijn expert op het gebied van deze specifieke leeftijdsgroep en weten die kennis met enthousiasme en humor over te brengen.”

Birgit Frijlink

Loopbaancoach

“De samenwerking met Hanneke en Yvonne heb ik ervaren als een warm bad. Ze hebben de gave om heel passend af te stemmen op zowel de opdrachtgever als de doelgroep. Ze zijn deskundig in het opzetten en geven van een training en in de dynamiek van groepen. Ze hebben scherp in de gaten wat er nodig is in een specifieke situatie en kunnen hun eigen planning omgooien om daarop te anticiperen. Yvonne en Hanneke beschikken over veel kennis over Millennials. Voor onze organisatie was dit  een nieuwe doelgroep. Ze hebben ons getraind en hun kennis met ons gedeeld waardoor wij in staat waren een goed programma Maatschappelijke Diensttijd neer te zetten.”

Wilma Oosterhuis

Programmaleider MDT Jong Present

Neem contact met ons op

….we praten graag met je verder…

Mail ons

info@generatielens.nl

Bel Yvonne

06 52 38 60 08

Bel Hanneke

06 51 14 37 60

2f4e15441c80c1be96601a0660f9c0c1748f8244248b7470647c03d82fb4379773fea5fd