2f4e15441c80c1be96601a0660f9c0c1748f8244248b7470647c03d82fb4379773fea5fd

Generatie Lens

Meer over wie wij zijn

Het raakt ons: de zichtbare worsteling van samenwerkende generaties in organisaties. We zijn daarom op zoek gegaan naar de verschillen tussen de vier huidige generaties op de arbeidsmarkt. Als adviseurs, trainers en ondernemers zijn wij, Hanneke van der Meer en Yvonne Hogt, gaan samenwerken in Generatie Lens. Het identificeren van de zienswijze van verschillende generaties, biedt als ware een lens per generatie, waardoor iemand kijkt naar werken en leren. Daarmee willen we bouwen aan onderling begrip en duurzame verbinding binnen organisaties.

Hoe wij werken

Wij werken op maat en komen langszij bij jou en jouw teams. We starten bij wat jij hierin al waardeert. Samen met jou bepalen we wat de eerste behoefte is en bedenken gezamenlijk een vervolgtraject. Dat traject is uniek voor jouw organisatie, maar wel steeds gebaseerd op onze aanpak, onze methodiek en ons intergenerationele kader.

Onze aanpak

Wij zien dat ieder mens onbewust door een bepaalde lens naar de wereld kijkt. Een lens die gevormd is door onder andere tijdgeest, persoonlijkheid en communicatiestijl. Deze lenzen beïnvloeden hoe je samenwerkt, ontwikkelt en verandert.
Wij maken die lens helder.

Ons unieke kader

Wij combineren kennis over generaties met onze kennis over leren en veranderen. Arbeidsrelaties versterk je  door actief in  de relatie te investeren. Samen leren en in kwetsbaarheid veranderen is onze manier van investeren. Wij maken leren eenvoudig en toegankelijk voor elke generatie. 

Onze methodiek

Wij werken met een circulaire methodiek, ontwikkeld in de praktijk. Hiermee co-creëren we met de teamleden duurzame en positieve verandering. Door diverse interventies versterken we de al aanwezige kracht van elke generatie. Wij sluiten aan bij jouw dagelijkse praktijk. 

Yvonne Hogt

Yvonne is warm en begaan met mensen. Ze komt naast je staan en onderzoekt wat de kern van de vraag is. Dit doet ze op authentieke en zorgvuldige wijze. Haar diverse ervaring met o.a. zelfsturende teams, als teamleider, bestuurder en communicatieadviseur zet ze waar nodig in.

Ze speelt met haar kennis en sluit aan bij de behoefte van de ander. Blijven leren is een belangrijke waarde voor Yvonne. Ze blijft zichzelf bevragen en uitdagen met nieuwe opleidingen en cursussen en doet dat ook bij onze opdrachtgevers. 

Yvonne woont en werkt in Amersfoort, heeft drie GenZ kinderen thuis die haar scherp houden. Ze is meerdere keren per week op de tennisbaan te vinden en gaat met Krav Maga een speelse confrontatie met haar grenzen aan. 

Hanneke van der Meer

Hanneke is een vrouw met een open blik, die haarscherp weet te duiden wat ze de ander hoort zeggen. Ze brengt energie naar een groep en zorgt ervoor dat mensen hun doel scherp krijgen. In teams weet ze haar kennis, losjes toe te voegen aan wat de situatie op dat moment nodig heeft. Leren is een rode draad in haar loopbaan. Ze geniet ervan mensen te zien leren, over hun eigen bekende grenzen heen.

Al 10 jaar werkt ze als trainer en coach van ondernemers, managers en young professionals. Ze heeft ervaring in projectmanagement, interim-management en als procesbegeleider. 

Hanneke woont en werkt in Amersfoort, wandelt graag in het Schothorsterpark en langs de zee en roeit wekelijks met teamgenoten over de Eem. Ze haalt veel voldoening uit diepgaande gesprekken over levensbeschouwelijke onderwerpen en inspireert met haar inzichten ook anderen.

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Mailadres

info@generatielens.nl

Bel Hanneke

06 51 14 37 60

Bel Yvonne

06 52 38 60 08

2f4e15441c80c1be96601a0660f9c0c1748f8244248b7470647c03d82fb4379773fea5fd