2f4e15441c80c1be96601a0660f9c0c1748f8244248b7470647c03d82fb4379773fea5fd

Generatie Lens

Meer over wie wij zijn

Generatie Lens is een samenwerking van twee ondernemers: Yvonne Hogt en Hanneke van der Meer. Geraakt door de zichtbare worsteling van samenwerkende generaties in organisaties, zijn ze op zoek gegaan naar de verschillen. Ze identificeren de zienswijze van verschillende generaties. Oftewel de lens waardoor iemand kijkt naar werken en leren. 

Hoe wij werken

Wij werken op maat en komen langszij bij jou. We starten waar jij begint met waardering voor wat er al is. We bepalen met jou wat eerste behoefte is en ontwikkelen in gezamenlijkheid een traject. Dat ziet er dan ook steeds net een tikkeltje anders uit, maar wat hetzelfde blijft is onze aanpak, onze methodiek en ons unieke kader. 

Onze aanpak

Wij zien dat ieder mens meerdere onbewuste brillen draagt. Brillen die zijn gevormd door onder andere tijdgeest, persoonlijkheid en communicatiestijl. Deze lenzen beïnvloeden hoe je als mens en als organisatie samenwerkt, ontwikkelt en verandert. Wij maken die lens helder.

Ons unieke kader

Wij combineren kennis over leren en veranderen met onze kennis over generaties. We komen langszij en geven met diverse lenzen zicht op de veranderkracht en het leervermogen van  jouw medewerkers.  Wij maken leren eenvoudig en toegankelijk voor elke generatie.

Onze methodiek

Wij werken aan de hand van de methodiek Waarderend Onderzoeken: co-creatie van duurzame en positieve verandering. Met diverse interventies versterken we de al aanwezige veranderkracht en vergroten we het leervermogen. Wij maken leren en veranderen aantrekkelijk.

Yvonne Hogt

Yvonne is warm en begaan met mensen. Ze komt naast je staan en onderzoekt wat de kern van de vraag is. Dit doet ze op authentieke en zorgvuldige wijze. Haar diverse ervaring met o.a. zelfsturende teams, als teamleider, bestuurder en communicatieadviseur zet ze waar nodig in.

Ze speelt met haar kennis en sluit aan bij de behoefte van de ander. Blijven leren is een belangrijke waarde voor Yvonne. Ze blijft zichzelf bevragen en uitdagen met nieuwe opleidingen en cursussen en doet dat ook bij onze opdrachtgevers. 

Yvonne woont en werkt in Amersfoort, heeft drie GenZ kinderen thuis die haar scherp houden. Ze is meerdere keren per week op de tennisbaan te vinden en gaat met Krav Maga een speelse confrontatie met haar grenzen aan. 

Hanneke van der Meer

Hanneke is een vrouw met een open blik, die haarscherp weet te duiden wat ze de ander hoort zeggen. Ze brengt energie naar een groep en zorgt ervoor dat mensen hun doel scherp krijgen. In teams weet ze haar kennis, losjes toe te voegen aan wat de situatie op dat moment nodig heeft. Leren is een rode draad in haar loopbaan. Ze geniet ervan mensen te zien leren, over hun eigen bekende grenzen heen.

Al 10 jaar werkt ondernemer, trainer en coach met ondernemers, managers en young professionals. Ze heeft ervaring in projectmanagement, interim-management en procesbegeleider. 

Hanneke woont en werkt in Amersfoort, wandelt graag in het Schothorsterpark en langs de zee en roeit met teamgenoten over de Eem. Ze haalt veel voldoening uit diepgaande gesprekken over levensbeschouwelijke onderwerpen en inspireert met haar inzichten ook anderen.

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Mailadres

info@generatielens.nl

Bel Hanneke

06 51 14 37 60

Bel Yvonne

06 52 38 60 08

2f4e15441c80c1be96601a0660f9c0c1748f8244248b7470647c03d82fb4379773fea5fd