2f4e15441c80c1be96601a0660f9c0c1748f8244248b7470647c03d82fb4379773fea5fd

Zo houd je alle generaties vast

het aanbod van generatie lens

 

Minder uitstroom, meer commitment

Wat zijn de uitdagingen voor jullie bedrijf als het gaat om wendbaar en toekomstbehendig ondernemen?

Wij kijken door onze generationele lens naar jullie uitdaging.
Met een ontwikkeltraject onderzoeken we met jou hoe je  medewerkers van alle generaties betrokken kan houden En met een teamtraining bouw je aan een team waarin medewerkers die elkaar versterken.


Wanneer past ons aanbod bij jouw organisatie?

  • Wanneer je daadwerkelijk in beweging wilt komen
  • Als je gelooft in open en eerlijk communiceren
  • Wanneer je zoekt naar de juiste balans tussen uitdagen van en zorgen voor je team 
  • Als je houdt van duurzame oplossingen ipv een quick-fix

Ontwikkeltraject

Met het ontwikkeltraject versterk je de verbinding met medewerkers van verschillende generaties. Jouw mensen voelen zich gezien en ervaren ruimte om hun unieke bijdrage te leveren. ag;oijagoijaeg’ija agoijaegpoijaeg’pojaeg,M sg’oijwe’gpojweGPOJ

Hoe ziet een ontwikkeltraject eruit? 
In het traject onderzoek je de aansluiting met elke generatie op vijf gebieden: Leiderschap, veiligheid, autonomie, samenwerking en ontwikkeling. Met een kernteam uit jouw organisatie werk je aan een of meer van deze thema’s. Je formuleert met elkaar een praktisch verbeterplan en neemt alle collega’s mee in de implementatie hiervan. 

Vergroot het werkplezier en commitment
Door dit traject nodig je jouw mensen uit niet alleen in je bedrijf te werken, maar met jou aan je bedrijf. Daarmee vergroot je het werkplezier en de inzet van je medewerkers.

Teamtraining

Met de teamtraining herpak je de balans tussen de productiviteit van je team en de onderlinge betrokkenheid. De teamleden ervaren een krachtige samenwerking door kennis van hun eigen en elkaars communicatiestijl en generatie. 

Hoe ziet een teamtraining eruit? 
De teamtraining heeft meerdere ontmoetingsmomenten. In de sessies gaat het team verwoorden wat goed gaat en wat beter kan. Ze werken toe naar praktische afspraken om de samenwerking te verbeteren. Na het toepassen hiervan in de dagelijkse praktijk, is er nog een afsluitende sessie waarin ze dit nieuwe gedrag evalueren en eventueel bijsturen. 

Bouw aan teams waar je onderdeel van wilt zijn
De openheid naar elkaar vergroot de onderlinge betrokkenheid. Door bundeling van alle krachten ontstaat meer commitment naar de organisatie. Hier wil je werken! 

Wat anderen over Generatie Lens zeggen

“Wil je als leidinggevende of HR-professional beter kunnen inspelen op de diverse generaties in je organisatie? Dan kan ik een training van Generatie Lens zeker aanbevelen. Met een aantal Noloc-loopbaancoaches hebben wij Yvonne en Hanneke uitgenodigd om ons mee te nemen in de wereld van de millennial. Theoretische achtergronden werden gecombineerd met praktische voorbeelden. Als duo vullen zij elkaar zeer goed aan. Ze zijn expert op het gebied van deze specifieke leeftijdsgroep en weten die kennis met enthousiasme en humor over te brengen.”

Birgit Frijlink

Loopbaancoach

“De samenwerking met Hanneke en Yvonne heb ik ervaren als een warm bad. Ze hebben de gave om heel passend af te stemmen op zowel de opdrachtgever als de doelgroep. Ze zijn deskundig in het opzetten en geven van een training en in de dynamiek van groepen. Ze hebben scherp in de gaten wat er nodig is in een specifieke situatie en kunnen hun eigen planning omgooien om daarop te anticiperen. Yvonne en Hanneke beschikken over veel kennis over Millennials. Voor onze organisatie was dit  een nieuwe doelgroep. Ze hebben ons getraind en hun kennis met ons gedeeld waardoor wij in staat waren een goed programma Maatschappelijke Diensttijd neer te zetten.”

Wilma Oosterhuis

Programmaleider MDT Jong Present

Op naar een gezonde organisatie

Met jouw keuze voor Generatie Lens investeer je in een gezonde en wendbare organisatie met plaats voor elke generatie. Je krijgt weer zicht op de kern van jouw zaak en werkt hier doelgericht aan. Ieder weet wat zijn of haar unieke bijdrage is en levert deze met plezier. De teams in je organisatie zijn veilig en open. Er is onderlinge waardering en ruimte voor leren en ontdekken. Dit brengt je samen verder.

2f4e15441c80c1be96601a0660f9c0c1748f8244248b7470647c03d82fb4379773fea5fd