2f4e15441c80c1be96601a0660f9c0c1748f8244248b7470647c03d82fb4379773fea5fd

Wat wij doen

aanbod Generatie lens

Een constructieve samenwerking in jouw team zorgt voor:
Minder uitstroom –  meer commitment – minder uitval – meer innovatiekracht

Onze trainingen en organisatiebegeleiding geven structuur aan het zetten van de juiste stappen. Passend bij het moment. Passend bij de draagkracht van de organisatie.

Reduceren van verloop en verzuim

Generatie Lens komt langszij bij samenwerkingsvraagstukken die effect hebben op verloop en verzuim. Vraagstukken over commitment en aantrekkelijk werkgeverschap. We kijken door onze generationele lens naar jullie uitdaging. Met onze team/organisatiescan brengen we communicatiestijlen en talent in beeld. We markeren stress signalen van en tussen medewerkers. En faciliteren het gesprek met onze oplossingsgerichte aanpak. Zo kan de energie weer naar het echte werk gaan.

Wanneer past het bij jouw organisatie? 

  • Als je daadwerkelijk in beweging wilt komen
  • Als je gelooft in open en eerlijk communiceren
  • Als je zoekt naar de juiste balans tussen uitdagen van en zorgen voor je team
  • Als je houdt van duurzame oplossingen ipv een quick-fix

Team / Organisatie Scan

Vanuit een persoonlijk assessment naar een scherp beeld van constructief samenwerken. Met begrip van ieders achtergrond, levensfase en communicatiestijl.

Incompany Trainingen

Teamtrainingen over samenwerken en omgaan met generatieverschillen. Trainingen over relationele feedback, prioriteren, omgaan met stress, en veranderkracht.

Veranderproces

Waarderend Onderzoeken als instrument om visie, missie en waarden om te zetten naar acties. Dat in een terugkerende cyclus voor duurzame verandering.

Open Trainingen

Inspiratie en tools voor jou

Meer lef en verbinding

Je leert hoe jij constructief de confrontatie aangaat. En hoe je daarbij aansluit bij de ander, met behoud van jouw authenticiteit. Spelenderwijs oefenen met relationele feedback.

Training: Relationele Feedback

Do 16 feb, 10-12.30u @Doorn

Prijs: € 95

Gen Z binden en boeien

De jongste generatie heeft een vernieuwende kijk op werk en leven. Minder uren, meer vrijheid. Zonder impact, geen inzet. Ze maken vanuit hun eigen kader hun keuzes.
Hoe houd jij ze gecommitteerd?

Training: GenZ@Work

Vr 7 apr, 10-12.30u @Doorn

Prijs: € 95

Uitval: sturen op signalen

Hoge werkdruk en personele krapte werken uitval in de hand. Achteraf waren er vaak signalen die klein leken, maar groot bleken.  Leer signalen herkennen en adequaat te reageren. Een signaal gerichte aanpak!

Training: Sturen op (verzuim)signalen

Vr 9 jun, 10-12.30u @Doorn

Prijs: € 95

Wat anderen over ons zeggen

De training zat boordevol praktische tips. De trainers hadden duidelijk kennis van zaken en ze dachten prettig mee met mijn vraag en situatie.

In deze training heb ik echt geleerd om hulp te vragen. Het opschrijven van de concrete voornemens maakte dat ik het allemaal ook echt ben gaan doen. 

De dag was afwisselend, veel leuke werkvormen. De follow up in de praktijk vond ik echt ontzettend waardevol.

Op naar een gezonde organisatie

Met jouw keuze voor Generatie Lens investeer je in een gezonde organisatie. Dat is een organisatie die bouwt aan een gezamenlijke taal en herkenbare cultuur. Je hebt er teams met ruimte voor het individu. Er werken individuen met toewijding aan het gezamenlijke doel. Een gezonde organisatie geeft actief vorm aan deze elementen. Generatie Lens begeleidt dit proces en stelt het beeld scherp.   

 

2f4e15441c80c1be96601a0660f9c0c1748f8244248b7470647c03d82fb4379773fea5fd